Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Spanbroekerweg 231 A - K3 in Spanbroek 1715 GN

Spanbroekerweg 231 A - K3

1715 GN Spanbroek
Koopsom € 279.000,- v.o.n.

Omschrijving

Riante bouwkavels op prachtige locatie!
 
Aan de Spanboekerweg 231a te Spanbroek is een prestigieuze nieuwbouwlocatie ontwikkeld. Er zijn 3 royale vrije kavels gerealiseerd ten behoeve van de bouw van 3 vrijstaande villa’s.
Rekening houdend met het rustige en landelijke karakter van Spanbroek is het plan ruim opgezet ontbreekt
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Riante bouwkavels op prachtige locatie!
 
Aan de Spanboekerweg 231a te Spanbroek is een prestigieuze nieuwbouwlocatie ontwikkeld. Er zijn 3 royale vrije kavels gerealiseerd ten behoeve van de bouw van 3 vrijstaande villa’s.
Rekening houdend met het rustige en landelijke karakter van Spanbroek is het plan ruim opgezet ontbreekt het niet aan privacy en vrij uitzicht. De combinatie van landelijk wonen, voldoende voorzieningen en de nabijheid van leuke steden en dorpen maakt dit plan uniek.
 
Bebouwingsmogelijkheden:
Op de kavels bent u binnen de bestemmingsregels vrij om een vrijstaande villa naar wens te bouwen. Een aantal kenmerken ten aanzien van grootte en bebouwingsmogelijkheden  treft u onderstaand aan:
 
kavel 1
Grootte: 1.265m²
Afmeting (bxd): 20 x 63,25m
Koopsom: € 279.000,- VON
 
kavel 2
Grootte: 1.200m²
Afmeting (bxd): 20 x 60m
Koopsom: € 275.000,- VON
 
kavel 3
Grootte: 1.140m²
Afmeting (bxd): 20 x 57m
Koopsom: € 279.000,- VON
 
Voor alle te bebouwen woningen op de kavels geldt een maximale inhoud van 800m³, goothoogte van maximaal 6m en een nokhoogte van maximaal 10m. Er is een beeldkwaliteitsplan opgesteld met bepalingen over de bouwvorm en uitstraling.
 
Omgeving
West-Friesland staat bekend als een prettige regio om in te wonen. Voor een ieder heeft het iets te bieden. Houd u van (avond)wandelingen of leuke fietstochten dan kunt u terecht in het prachtige landschap  met mooie vergezichten en landerijen. Gaat u graag winkelen dan bent u binnen een kwartier in Hoorn en ook Amsterdam en Alkmaar zijn in de buurt. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere terecht in het dorpscentrum van Wognum of Opmeer met onder andere Hema, Action, Kruidvat en Deen.
De hogere scholen in Hoorn liggen op +/- 35 fietsminuten afstand. De bushalte biedt ook de mogelijkheid met het openbaar vervoer naar Hoorn te gaan.
Voor iedereen die graag actief bezig is zijn er in de omgeving ook voldoende mogelijkheden. Zo biedt Spanbroek/Opmeer een bloeiend verenigingsleven en diverse sportactiviteiten zoals voetbal, fitness en tennis. Ook bij Sport- en Wellness center De Bloesem te Wognum kunt u terecht voor al uw sportieve prestaties.
 
Bereikbaarheid
Het unieke van dit plan is de heerlijke rustige omgeving met alles wat Spanbroek te bieden heeft in de buurt. Het plan is gelegen op nog geen 2 km van de oprit naar de A7. Geen overlast van de snelweg, maar wel de voordelen!
Om u een idee te geven, hebben we een paar plaatsen in de regio voor u op een rij gezet, compleet met de afstand tot Spanbroek en de gemiddelde reistijden om met de auto in het centrum te komen.
Alkmaar: 31 km, 35 autominuten
Amsterdam: 52 km, 35 autominuten
Heerhugowaard: 16 km, 21 autominuten
Hoorn: 12 km, 15 autominuten
Egmond aan Zee: 40 km, 50 autominuten
Purmerend: 28 km, 20 autominuten      
Schagen: 31 km, 30 autominuten
 
Koopsom VRIJ OP NAAM
Alle kosten, rechten en belastingen met betrekking tot de levering en het kadaster komen voor rekening van de verkoper. De kosten voor aansluiting van de nutsvoorzieningen, de bouwleges, financieringskosten en onder andere de welstandskosten zijn voor rekening van de koper. De koopsom is inclusief 21% BTW.
 
Interesse?
Bel, mail of kom langs, wij informeren u graag uitgebreid over dit mooi project!
 
 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 279.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1140 m² Kadasteroppervlakte 1140 m² Kadastrale gegevens Gemeente Opmeer Sectie X Perceelnummer 1520 Oppervlakte 670 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Opmeer Sectie X Perceelnummer 1451 Oppervlakte 470 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.