Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Arent Van Gentlaan Kavel 8 in Spanbroek 1715

Arent van Gentlaan kavel 8

1715 Spanbroek
Koopsom € 165.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP! U KUNT ZICHT INSCHRIJVEN TOT 17 JULI 2019 12.00 UUR OP WWW.HEERENWEIDE.NL


Uw eigen huis bouwen! 
Wonen zoals ú dat wilt? Het hoeft echt geen droom te blijven. In nieuwbouwplan Heerenweide te Spanbroek krijgt u dè kans om uw eigen vrijstaande villa te realiseren! De kavels zijn heerlijk ruim en omgeven door groen en de kans is groot dat u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

LET OP! U KUNT ZICHT INSCHRIJVEN TOT 17 JULI 2019 12.00 UUR OP WWW.HEERENWEIDE.NL


Uw eigen huis bouwen! 
Wonen zoals ú dat wilt? Het hoeft echt geen droom te blijven. In nieuwbouwplan Heerenweide te Spanbroek krijgt u dè kans om uw eigen vrijstaande villa te realiseren! De kavels zijn heerlijk ruim en omgeven door groen en de kans is groot dat u uitkijkt op een van de circa 15 meter brede watergangen.


Staat van oplevering: 
De bouwkavels worden bouwrijp opgeleverd. Hiermee wordt bedoeld dat de kavels op maaiveld hoogte zijn geëgaliseerd. De grond voor de kavels is geschikt voor woningbouw. 

Bouwvoorschriften gemeente Opmeer: 
Bij het indienen van de omgevingsvergunning voor uw toekomstige villa, moet u zich houden aan de gemeentelijke bouwvoorschriften. Deze kunt u opvragen bij de gemeente Opmeer, afdeling Bouw- en Woningtoezicht, gemeente@opmeer.nl 

Kosten koper 
Alle kosten, rechten en belastingen met betrekking tot de levering komen voor rekening van de koper. Ook de kosten van het kadaster, de notaris, de nutsvoorzieningen, de bouwleges en de welstandskosten zijn voor rekening van de koper. 

Beeldkwaliteitsplan (t.b.v. alle kavels): 
Om met de bebouwing van de kavels aan te sluiten op de projectmatige ontwikkelde woningen van het plangebied moet worden voldaan aan een aantal eisen ten aanzien van de positie op de kavel, de afmetingen en de materialisatie. 

Hoofdvolume: 
De woningen moeten op ten minste 3 meter en ten hoogste 5 meter uit de voorste bouwgrens perceelgrens worden gebouwd. Bouwhoogte is maximaal 11,5 meter. Goothoogte is maximaal 6 meter. Voor de dakhelling zijn geen specifieke eisen. 

Bijgebouw en aanbouw :
-    Aanbouwen aan de voorgevel hebben een oppervlakte van maximaal 8 m2, een diepte van 1,5 meter voor de voorgevelrooilijn en een hoogte van 3 meter. 
-    Bouwhoogte is maximaal 5,5 meter. 
-    Dakhelling geen specifieke eisen. 
-    Oppervlakte van aan- en bijgebouwen bedraagt maximaal 50 m2. 

Zelf bouwen
U bepaalt zelf met welke architect en aannemer u wilt werken. U kunt bouwen binnen enkele architectonische randvoorwaarden die de kwalitatieve uitstraling van Heerenweide moeten waarborgen.
U heeft daarnaast veel vrijheid om uw eigen invulling te geven. U kunt uw licht opsteken, via
www.Heerenweide.nl of via de projectmakelaar Taams Makelaars&Taxateurs in Spanbroek!

Naast uw eigen inbreng in de woning kunt u natuurlijk ook kiezen voor een woning van Bouwbedrijf C.L. Hof, zij hebben speciaal voor u een tweetal woningen ontworpen. Aan u de keuze!
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 165.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 413 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring