Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding door een ervaren NVM-makelaar kan u veel geld, moeite en zorgen besparen. Om goed beslagen ten ijs te komen bij de bezichtiging van uw ideale woning kan het voor u zeer lucratief zijn om uw eigen adviseur in te schakelen voor volledige of gedeeltelijke begeleiding van het aankoopproces.

Kiest u voor persoonlijke begeleiding door Taams Makelaardij, dan zullen in overleg in ieder geval de volgende werkzaamheden u uit handen worden genomen:
  • Vooronderzoek naar o.a. bestemmingsplan, vergunningen, kadastrale informatie, (oude) erfdienstbaarheden;
  • Namens u onderhandelen over de prijs en voorwaarden;
  • Bouwkundige inspectie verzorgen van de woning die u op het oog heeft. Hiervoor werken wij samen met erkende bouwkundige bureaus;
  • Verzorgen taxatie van uw nieuwe woning en eventueel waardebepaling van uw huidige woning. Hiervoor werken wij samen met professionele partijen;
  • Afhandeling juridische zaken, waaronder screenen van koopcontract, contacten met notaris, overdracht en opleveringsinspectie.

Ons tarief bij aankoop is gebaseerd op een percentage over het bedrag dat wij in de onderhandeling van de verkoopprijs af kunnen krijgen. Wij werken dus niet met een percentage over de koopsom, zoals vooral bij verkoop gebruikelijk is. 

Bij deeldiensten hanteren wij een uurtarief of, indien gewenst een vooraf overeengekomen vergoeding.