Mijn favorieten

Heerenweide eiland 3


Op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning in Spanbroek?!

In de wijk Heerenweide zijn we niet zuinig met groen en er is altijd wel een veldje of speelterrein waar de kinderen zich kunnen uitleven. 
Op recreatieterrein De Weijver kunnen groot en klein hun hart ophalen op de sportvelden, in het zwembad en de sporthal. Natuurlijk kunt u rond Heerenweide heerlijk varen op de kleine en grotere wateren. Er zijn schitterende fiets- en wandelroutes uitgezet en in een goed halfuur staat u  op het strand. Even helemaal uitwaaien.

De stedenbouwkundige opzet van Heerenweide is gebaseerd op de historische verkaveling van dit prachtige gebied. De groene stroken land en de brede watergangen vormen een herkenbaar patroon, waardoor drie grote wooneilanden ontstaan. Uw woning grenst aan het groen, aan de straat of aan het water. Of misschien wel alle drie. Binnenkort wordt er gestart met bouwen op het derde eiland.  Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal woningen beschikbaar, wilt u weten welke woningen nog vrij zijn, neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie vindt u op www.heerenweide.nl  Wilt u informatie op papier dan kunt u dit bij ons opvragen, stuur een mail of vul het contactformulier in via onze website.